WELKOM op de pagina van SAIDA SWEETS

Van oorsprong is deze sweet, ook te noemen petitfour, een Tunesische lekkernij. Deze sweet heb ik vernoemd naar mijn Tunesische schoonmoeder. Zij maakt deze sweets vaak voor bij koffie of thee, maar ook voor speciale gelegenheden, te denken aan een verjaardag, bruiloft of voor een speciaal iemand.
Deze sweets vond ik zo bijzonder dat ik ze zelf ook wilde leren maken. Het was een tijdrovend proces, maar inmiddels worden de sweets die ik maak goedgekeurd door Saida zelf.

Deze sweets/petitfour bestaan voor 100% uit amandelen en worden op ambachtelijke wijze bereid.
Elke sweet is handmade.

De sweets zijn vrij van melk, ei, boter, ze zijn daarom glutenvrij en geschikt voor de meeste dieten. Ze zijn tevens Vegan- friendly.
De sweets worden uitsluitend met zo min mogelijk kleurstoffen bereid, tevens zit er weinig suiker in waardoor ze niet alleen lekker zijn maar ook gezond. Ze zijn luchtig en halfzoet.

Met bereiding van deze sweets heb ik ook gedacht aan de mensen die glutenvrij-en vegan eten. Voor hen zijn er weinig alternatieven om tijdens koffie of thee  te genieten van een heerlijke lekkernij.

Hoe mooi is het om iemand blij te kunnen maken met dit unieke produkt, voor een feest-/feestdagen, als cadeau voor een verjaardag, of als een geschenk voor uw werknemers; dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor meer info kunt u ons natuurlijk altijd mailen. Wij horen graag van U en staan U graag te woord.

Volgt u ons al op Facebook of Instagram? Hier vind u nog meer voorbeelden van ons heerlijke produkt.

Team Saida Sweets

Marie
Hassene